KARATISTI UČESNICI U “TRCI PATRIJARHA PAVLA”

Juče je na teritoriji naše opštine, održana prva “Trka Patrijarha Pavla”, pod sloganom “RAKOVICA TRČI”, polumaraton 21km i trka zadovoljstva 5km.
U trci zadovoljstva, dužine 5km, učestvovali su i naši, kako stariji tako i najmlađi članovi kluba.
Start trke je bio ispred GO Rakovica, a cilj ispred rakovičkog manastira.

Svi do jednog su istrčali trku u predviđenom periodu.
Među prvima, sa trenerom, do cilja su stigli Dimitrije Bekić i ovogodišnja sportistkinja godine, Sara Rodić, inače, nosilac medalja iz atletike sa školskog, opštinskog, gradskog i republičkog takmičenja u atletici, što je još jedan dokaz da u našem klubu, polažemo na sport uopšteno.

Na samom startu, ih je pozdravio, predsednik kluba, G-din Milosav Miličković, ohrabrio ih i poželeo im uspeh u trci.

Zajedno sa našim, malim i velikim “maratoncima”, trčali su trener i menadžerka kluba, a roditelji su, kao podrška, svojim šampionima, neki trčali, a neki prepešačili pomenutu trasu.

Još jedna zahvalnica u njihovim “zbirkama” će biti dalji podstrek za bavljenje sportom.
Imali smo priliku da se upoznamo sa najstarijim učesnikom trke zadovoljstva, koji je uveliko u osmoj deceniji života i od koga smo, takođe, dobili pohvale na cilju za uspešno istrčanu rutu.
Zahvaljujemo se roditeljima koji su nam bili podrška svih 5km i čestitamo svakom detetu pojedinačno, što je pokazalo dobru volju, da jedno vrelo julsko popodne, provede u sportskom okruženju, kvalitetno i sa drugarima iz kluba.

foto1

CLOSE