Trofej Rakovice 2015 Izvestaj

Na trećem, međunarodnom, karate turniru “TROFEJ RAKOVICE”, održanom u nedelju 01.11.2015.u SRC”Rakovica”, bilo je više od petstotina nastupa u različitim kategorijama.
Naš klub, je uz generalno pokroviteljstvo GO Rakovica, još jednom uspešno organizovao takmičenje. Organizacioni odbor, sačinjen, od stručnjaka, svako u svojoj oblasti,predsednik organizacionog odbora g-din Vladan Kocić, direktor turnira g-din Goran Filipović, članice UO g-đa Dušica Stojković i g-đa Tatjana Milišić, kao i predsednik kluba g-din Milosav Miličković, pred sobom su imali težak cilj ali su ga sa zadovoljstvom ispunili. Želeli smo, a u tome i uspeli da napravimo, prateći evropske smernice i trendove, jedan ozbiljan i kvalitetan turnir.Pokazali smo da upornim i usklađenim radom, možemo da pariramo velikim i ozbiljnim takmičenjima.
Ovo je bio jedan od najvećih turnira, ove godine u Beogradu.
Imali smo čast, da nam na svečanom otvaranju, gosti budu, sekretar za sport i omladinu grada Beograda g-din Slavko Gak koji je i svečano otvorio turnir i član gradskog veća, zadužen za sport g-din Dragomir Petronijević, kojima smo za podršku karate sporta uručili zahvalnice, kao i svim prijateljima kluba, koji su tokom godine podržavali naš rad. Podršku turniru, svojim prisustvom, pružili su i članovi Veća GO Rakovica, kao i gosti sa drugih opština.
Za takmičare u seniorskoj kategoriji bile su obezbeđene novčane nagrade, a besplatni nastupi za sve takmičare u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji. Obezbeđivanje besplatnih nastupa i novčanog nagradnog fonda, trudićemo se da nam postanu, ono po čemu će “TROFEJ RAKOVICE” biti prepoznatljiv.
Moramo da istaknemo, da smo kao klub, zadovoljni nastupom naših takmičara, od kojih su neki, čak prvi put imali javni nastup, kao što je primer sa generacijom polaznika, projekta “Besplatana karate škola”.
Možemo da istaknemo da smo i jednim humanim gestom, pokušali da skrenemo pažnju na uključivanje u sport osoba sa posebnim potrebama, time što smo organizovali revijalni meč, gde su učešće uzeli takmičari iz BiH i Srbije.
Sve pohvale koje smo dobili, kao organizatori, biće nam potsticaj da sledeći turnir bude još bolji i još uspešniji
Zahvaljujemo se svima na podršci, naročito našim članovima, koji su još jednom pokazali svoj sportski duh i bili dobri domaćini.

« 1 of 10 »

foto1

CLOSE